Bus- en treinreizen

Aanbieders van bus- en treinreizen staan op deze afdeling van de reisbeurs
Voor nieuwe deelnemers zijn er aantrekkelijke aanbiedingen: Ook een stand?

Klik op een banner om de informatie van een reisorganisatie op te vragen. Zonder de beurs te verlaten; je kunt altijd verder zoeken via de thematische indexen of via de plattegrond waarop alle deelnemers aan de reisbeurs staan.

 
-> De Jong Intra Vakanties Al meer dan 30 jaar staat de Jong Intra Vakanties bekend om haar veelzijdige programma aan verzorgde busreizen en buspendelvakanties. Wij durven ons dus met recht een echte specialist te noemen als het om busreizen gaat!
 
Tiara Tours is dé reisorganisatie voor Trans Siberië Express (Moskou - Vladivostok), Trans Mongolië Express (Moskou - Ulaanbaatar - Beijing), Himalaya Express (Beijing-Lhasa) en Oriënt Express treinreizen!
 
Anders Reizen - Vakantie buiten de gebaande paden  

Zoek je reistips of wil je vast wat sfeer proeven? Het online reismagazine staat vol onafhankelijke reisinformatie en uitgebreide reisverslagen met veel fraaie foto's over reisbestemmingen in tientallen landen. Of wissel ervaringen uit en stel vragen aan andere reizigers in het reizigersforum. Reisgezelschap vind je via het reisgenoten-prikbord.

Bij Anders Reizen vindt de reiziger die meer zoekt dan zon, zee en strand alles van zijn of haar gading op één plek. Via onze gratis nieuwsbrief houden we je bovendien op de hoogte van nieuwe reisverslagen in ons magazine. Er is ook een rubriek met beursnieuwtjes: welke exposanten zijn erbij gekomen, wie heeft een nieuw programma online?