Hotels en pensions

Aanbieders van hotels en pensions staan op deze afdeling van de reisbeurs
Voor nieuwe deelnemers zijn er aantrekkelijke aanbiedingen: Ook een stand?

Klik op een banner om de informatie van een reisorganisatie op te vragen. Zonder de beurs te verlaten; je kunt altijd verder zoeken via de thematische indexen of via de plattegrond waarop alle deelnemers aan de reisbeurs staan.

 
 
Kies uit 40.000 hotels in 140 landen: vergelijk de prijzen per bestemming, check de beschikbaarheid van kamers en reserveer online. Direct bij het hotel: zonder reisbureau, zonder boekingskosten, met internetkorting tot 70%!
 
Slechts tien bungalows gelegen aan een prachtige baai,
in het zuid-oosten van Kreta, verzekeren u van rust.
Wij serveren een avondmaaltijd indien er ± 10 mensen mee-eten.
 
50.000 hotels wereldwijd: zoek op bestemming, prijs, bijzondere wensen. Check online de beschikbaarheid en reserveer real-time in het centrale reserveringssysteem van het hotel zelf. Aantrekkelijke kortingen.

Kijk voor accomodatie ook onder Vakantiehuizen
 
Anders Reizen - Vakantie buiten de gebaande paden  

Zoek je reistips of wil je vast wat sfeer proeven? Het online reismagazine staat vol onafhankelijke reisinformatie en uitgebreide reisverslagen met veel fraaie foto's over reisbestemmingen in tientallen landen. Of wissel ervaringen uit en stel vragen aan andere reizigers in het reizigersforum. Reisgezelschap vind je via het reisgenoten-prikbord.

Bij Anders Reizen vindt de reiziger die meer zoekt dan zon, zee en strand alles van zijn of haar gading op één plek. Via onze gratis nieuwsbrief houden we je bovendien op de hoogte van nieuwe reisverslagen in ons magazine. Er is ook een rubriek met beursnieuwtjes: welke exposanten zijn erbij gekomen, wie heeft een nieuw programma online?