Deze site sponsoren? Aanmeldingsformulier
 

Gerichte promotie...


Bij Anders Reizen vindt de reiziger alles om een reis online voor te bereiden:
reismagazine - reisverslagen en reistips over bestemmingen in tientallen landen
reisboekwinkel - ruim 6.000 reisgidsen en kaarten: met korting, zonder verzendkosten
reizigersforum - stel je vragen aan andere reizigers en wissel ervaringen uit
reisgenotenprikbord - de ontmoetingsplaats voor wie op zoek is naar reisgezelschap
reisbeurs - plan je reis online bij de deelnemende reisbureaus en reisorganisaties

in een omgeving vol informatie en interactie!


Anders Reizen - de naam zegt het al - is geen algemene reissite maar een site met een specifieke doelgroep: de reiziger die de gebaande paden van het massatoerisme mijdt en op vakantie meer zoekt dan zon, zee en strand.

Op onze site informeren deze reizigers zichzelf èn elkaar: in het reismagazine lezen ze reisverslagen en reistips, in het reizigersforum wisselen ze ervaringen uit en beantwoorden elkaars vragen, via de reisgenotenprikborden ontmoeten ze reisgenoten, in de reisboekwinkel kopen ze reisgidsen en landkaarten. En op de reisbeurs boeken ze hun reizen.

Anders Reizen biedt de doelgroep dus alles wat nodig is om een reis online te plannen. Voor direct sellers is dit de ideale omgeving om hun reisaanbod onder de aandacht te brengen van een groot reislustig publiek, want met 5.000 unieke bezoekers per dag is Anders Reizen ook nog eens de drukst bezochte onafhankelijke reissite.

De reisbeurs werkt op basis van 'no cure no pay' en de prijs is verrassend laag: € 0,18 per geleverde unieke bezoeker. Via de reisbeurs bereikt u een duidelijke doelgroep. U heeft bovendien de mogelijkheid om de relevantie van de respons nog verder te optimaliseren. Deelname aan de reisbeurs is dan ook (vele malen) voordeliger dan bannercampagnes, adverteren in de oude media of het verzenden van reisbrochures.

Door de unieke opzet is de beurs zowel aantrekkelijk voor aanbieders met een breed pakket als voor gespecialiseerde aanbieders. Om een grove indicatie te geven: gespecialiseerde aanbieders kunnen zo'n 500 bezoekers per maand verwachten, aanbieders met een breed pakket (bijvoorbeeld last-minutes en vliegtickets) tot over de 10.000!

Als u zich nu aanmeldt als beursdeelnemer kunt u kiezen uit twee kennismakings-aanbiedingen: de eerste 500 bezoekers gratis of de beurs 3 maanden uitproberen voor € 1250. De eerste aanbieding is het interessantst voor deelnemers met een gespecialiseerd aanbod, de tweede voor deelnemers die veel bezoekers mogen verwachten.

Hieronder staat een uitgebreide uitleg over de formule van Anders Reizen en de werking van de reisbeurs. U kunt uiteraard ook meteen door naar de praktische informatie.

 

Informatie over de reisbeurs

Via de reisbeurs bereikt u een duidelijke doelgroep
Bij Anders Reizen staat de reiziger centraal
Een perfecte omlijsting voor uw website
U bepaalt de relevantie van de respons
Gratis ondersteuning via magazine en nieuwsbrief

Praktische informatie

Wat te doen als u een stand wilt
Technische eisen
Tarieven en leveringsvoorwaarden
Real-time statistieken

Kennismakings-aanbiedingen

De eerste 500 bezoekers gratis
De beurs drie maanden uitproberen voor € 1250

Als u geen direct seller bent

De beurs sponsoren

 

 

Via de reisbeurs bereikt u een duidelijke doelgroep

Het is op internet een slechte gewoonte om alles wat met reizen en vakantie te maken heeft op een grote hoop te gooien: van cultuurreis tot zonvakantie en van stedentrip tot 10 dagen de beest uithangen in Salou. Alsof deze reizigers iets gemeen hebben of elkaar in het buitenland zelfs maar tegen willen komen...

Anders Reizen richt zich op een duidelijke doelgroep: de reiziger die het massatoerisme mijdt en op vakantie meer zoekt dan zon, zee en strand. Wie aan de Costa's wil bakken vindt bij ons niets van zijn gading en zal de site door onze ondubbelzinnige profilering ook niet snel bezoeken.

Reizigers die kiezen voor een fly-drive naar Andalusië, voor een fiets- of wandelvakantie door deze streek of voor een stedentrip naar Sevilla kunnen zich op de site uitgebreid informeren, ervaringen uitwisselen en reisgenoten ontmoeten. We kunnen deze gemêleerde doelgroep bedienen door in het reismagazine altijd de bestemming centraal te stellen. En in de natuur en cultuur ter plaatse zijn allen geïnteresseerd, ongeacht de wijze waarop de bestemming wordt bezocht.

Sinds de start zomer 1988 is het reismagazine uitgegroeid tot een belangrijke informatiebron met inmiddels 140 uitgebreide reisverslagen, evenveel pagina's met praktische reistips en meer dan 2500 foto's van bestemmingen in vele tientallen landen.

Doordat de informatie up-to-date wordt gehouden en continu wordt uitgebreid ligt het herhalingsbezoek hoog. Al 24.000 abonnees blijven via onze nieuwsbrief op de hoogte van updates van de site.

Overzicht

 

Bij Anders Reizen staat de reiziger centraal

Onze hoogopgeleide doelgroep zoekt ook op het internet kritische, onafhankelijke informatie. Bovendien blijken reizigers op internet vooral ervaringen van andere reizigers te zoeken.

Anders Reizen onderscheidt zich van veel andere reissites door volstrekt onafhankelijke informatie te bieden. Onze site is geen marketing-opzetje maar een journalistiek project waarbij de reiziger centraal staat. We hebben geen banden met de reiswereld en we sluiten geen deals over de inhoud van het reismagazine.

Anders Reizen is alleen actief op het internet en onze formule is volledig gebaseerd op de interactiviteit die bij dit medium zo'n belangrijke rol speelt. Vandaar ons motto: reizigers informeren reizigers.

Alle verslagen in het magazine zijn geschreven door de reizigers zelf. Maar ze zijn vervolgens wel beoordeeld, geredigeerd en vormgegeven door professionals. Daardoor kunnen we een hoge kwaliteit garanderen en onderscheiden we ons van de talloze persoonlijke homepages met (vaak al te persoonlijke) reiservaringen èn van de sites die dergelijke verhalen klakkeloos overnemen.

Betrokkenheid en kwaliteit, zo laat onze formule zich het best samenvatten. Ook de kwaliteit van de forums wordt continu bewaakt. Verouderde oproepen, dubbele postings en SPAM die de meeste forums op internet ontsieren worden bij ons onmiddellijk verwijderd, evenals verkapte contact-advertenties.

Elsevierwebgids: "Oproepen voor reisgenoten zijn makkelijk te vinden op het net. Merkwaardig genoeg moet de potentiële metgezel dan wel over een bepaalde lengte of haarkleur beschikken. Op deze site zijn gelukkig alleen serieuze oproepen te vinden."

De forums worden dan ook druk bezocht: dagelijks door honderden reizigers. Regelmatig worden grotere groepen gevormd die gezamenlijk de wereld in trekken: op wintersport, om te wandelen, met de Trans-Siberië Express, etc.

Overzicht

 

Een perfecte omlijsting voor uw website

De reisbeurs levert u niet alleen bezoekers maar plaatst uw website bovendien in een omgeving vol informatie en interactie. Als deelnemer aan de reisbeurs hoeft u uw website dan ook niet op te tuigen met toeters en bellen om bezoekers te trekken en vast te houden, wat een aanzienlijke besparing op de ontwikkelkosten oplevert. U kunt zich volledig concentreren op uw specialisme: het zo goed mogelijk presenteren van uw reisaanbod. Anders Reizen verzorgt als content-provider de rest, zonder overigens ook maar iets aan uw site of de functionaliteit daarvan te veranderen.

Uw website wordt op de reisbeurs in een venster (een frame) opgevraagd. Het navigatiegedeelte blijft als een smalle strook boven in beeld. De websurfer bezoekt uw site daardoor zonder de beurs te verlaten en heeft met één muisklik toegang tot het reismagazine en de forums. Vraag uw site op een van deze manier op om te kijken hoe dat eruit ziet:
http://reisbeurs.nl/?http://www.mijnbedrijf.nl/
http://reisbeurs.nl/?http://www.mijnbedrijf.nl/vliegtickets.html

Als uw site tijdens het surfen plotseling in het volle scherm verschijnt, kijk dan onder technische eisen.

Uiteraard blijft uw website ook buiten de beurs om op te vragen. Wij veranderen immers niets aan uw site. U behoudt de volledige controle en kunt uw informatie aanpassen en actualiseren wanneer dat u uitkomt. Nieuwe informatie op uw site is vanzelfsprekend op hetzelfde moment ook via de reisbeurs op te vragen.

Aanmeldingsformulier

Overzicht

 

U bepaalt de relevantie van de respons

Via Anders Reizen bereikt u een interessante doelgroep. De reisbeurs biedt u de bovendien mogelijkheid de relevantie van de respons nog verder te verhogen en zo gericht mogelijk bezoekers te trekken die daadwerkelijk in uw reisaanbod zijn geïnteresseerd. Daarom kunt u zich op de reisbeurs uitgebreider presenteren dan met alleen een banner.

Iedere deelnemer wordt vermeld op de beursplattegrond. Daarnaast is iedere deelnemer terug te vinden op maximaal drie thematische indexen naar keuze. Op de beursplattegrond staat naast uw logo een algemene beschrijving van uw reisaanbod plus een verwijzing naar de thematische indexen waarop meer specifieke informatie te vinden is.

Door op uw logo te klikken wordt uw site opgevraagd. Als een bezoeker eerst meer informatie wenst kan deze naast uw algemene beschrijving op de plattegrond doorklikken naar de thematische index van zijn interesse. Deze index wordt dan zodanig opgevraagd dat de beschrijving van uw producten in die categorie bovenaan het scherm verschijnt. Op basis van deze extra informatie kan de bezoeker alsnog uw website opvragen (alweer door op uw logo te klikken) of besluiten om te kijken wat anderen in deze categorie aanbieden. Dit biedt zowel de bezoeker als u een extra mogelijkheid tot selectie, zonder dat het u iets kost want u betaalt pas wanneer een bezoeker uw site opvraagt.

Hoe explicieter de beschrijvingen zijn waarmee u zich presenteert, des te relevanter zal de respons zijn. Met een algemene slogan als 'Altijd de beste accomodatie voor een laagste prijs' trekt u ongetwijfeld veel nieuwsgierigen. Maar als uw aanbod vooral bestaat uit appartementen in Toscane dan zal de relevantie van die respons laag zijn. Met een beschrijving als 'Exclusieve appartementen op een Toscaanse landgoed' trekt u weliswaar minder bezoekers maar de relevantie (en dus het rendement) is gegarandeerd veel hoger.

We adviseren dan ook om zowel het karakter van uw reisaanbod als de bestemming(en) zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

Het is bovendien niet altijd nodig om voor het maximale aantal van drie thematische indexen te kiezen. Als u bijvoorbeeld slechts sporadisch last-minutes heeft trekt u via de drukbezochte last-minutes index veel bezoekers die meestal niets van hun gading zullen vinden.

Uiteraard is de keus hoe u tewerk wilt gaan geheel aan u. Als u veel bezoekers wilt trekken die niet direct zullen boeken maar zo wel bekend raken met uw aanbod, dan kan dat natuurlijk. We bieden u echter de mogelijkheid om via de reisbeurs een hoog rendement te behalen en zijn altijd bereid te adviseren bij het opstellen van de teksten voor de beursindexen.

Door deze unieke opzet is de beurs zowel aantrekkelijk voor aanbieders met een breed pakket als voor gespecialiseerde aanbieders. Om een grove indicatie te geven: gespecialiseerde aanbieders kunnen zo'n 500 bezoekers per maand verwachten, aanbieders met een breed pakket (en bijvoorbeeld ook last-minutes en vliegtickets) tot over de 10.000.

Aanmeldingsformulier

Overzicht

 

Gratis ondersteuning via magazine en nieuwsbrief

De beurs wordt uiteraard ondersteund vanuit het veelgelezen online reismagazine. Op alle relevante pagina's worden bezoekers met concrete reisplannen gewezen op de mogelijkheid die reis online te plannen op de reisbeurs.

We ondersteunen de beurs ook via onze nieuwsbrief (oplage inmiddels ruim 24.000). In de rubriek met beursnieuws vermelden we niet alleen welke aanbieders er op de beurs bij zijn gekomen maar - op uw verzoek - ook welke exposant een nieuw programma online heeft, de mogelijkheden op zijn site heeft uitgebreid, et cetera.

Aanmeldingsformulier

Overzicht

 

 

Praktisch

Wat te doen als u een stand wilt

Aanmelden is eenvoudig: klik hier voor het aanmeldingsformulier

De gegevens die u moet invullen zijn:

- Voor de plattegrond: een algemene beschrijving van uw reisaanbod (maximaal 25 woorden) en de URL (het internetadres van de pagina) waarnaar vanaf de plattegrond moet worden doorgelinkt. We adviseren u om hier de URL op te geven van de eerste pagina met echte informatie en een eventuele welkomstpagina met alleen een animatie over te slaan.

- Per thematische index: een beschrijving van uw aanbod in de betreffende categorie (maximaal 25 woorden) en de URL waarnaar vanaf die index moet worden doorgelinkt. Per index kan naar een andere pagina op uw site worden gelinkt, zodat bijvoorbeeld een bezoeker die vanaf de last-minutes index uw site opvraagt meteen uw pagina met last-minutes op het scherm krijgt en daar niet vanaf uw index naar hoeft te zoeken.

Tevens kunt u op het formulier aangeven of u kiest voor een van de kennismakings-aanbiedingen: de eerste 500 bezoekers gratis of de beurs 3 maanden uitproberen voor € 1250. De eerste aanbieding is het interessantst voor deelnemers met een gespecialiseerd aanbod, de tweede voor deelnemers die veel bezoekers mogen verwachten.

Het enige dat u daarnaast hoeft te doen is ons uw logo/banner opsturen van 234 x 60 pixels (bxh) in gif-formaat. (Animatie is niet toegestaan.)

Voor vragen & meer informatie: beheer@andersreizen.nl
of bel: 0294 - 430 468 (contactpersoon: Piet de Geus)
Anders Reizen, Claes Dellsteeg 12, 1381 VW Weesp. KvK Hilversum 33305999

N.B. Anders Reizen behoud zich het recht voor (evt. zonder opgaaf van redenen) deelname aan de reisbeurs te weigeren.

Aanmeldingsformulier

Overzicht

 

Technische eisen

De navigatie van de reisbeurs is een smalle strook bovenaan het scherm. Uw site heeft op de beurs dus de beschikking over de volle breedte van het scherm, waardoor geen aanpassingen aan de vormgeving nodig zijn.

Uw website moet wel technisch in staat zijn om in een frame van de beurs te draaien. Dat is normaal gesproken altijd het geval. Tenzij u bewust een script heeft ingebouwd om uit andermans frameset te breken of "target=_top" danwel "target=_blank" gebruikt voor de interne links op uw site.

Of uw site al geschikt is voor de beurs kunt u controleren door uw site op een van deze manieren op te vragen en vervolgens over uw site te navigeren:
http://reisbeurs.nl/?http://www.mijnbedrijf.nl/
http://reisbeurs.nl/?http://www.mijnbedrijf.nl/vliegtickets.html

Neem als u een script heeft ingebouwd om uit andermans frameset te breken even contact op over de wijze waarop door een enkele regel code te veranderen uw pagina's wel in een frame van de beurs zijn op te vragen maar daarnaast alleen binnen uw eigen frameset.

Als uw site zelf frames heeft en u gebruikt "target=_top" en/of "target=_blank" voor interne links dan hoeft dit alleen te worden vervangen door "target=_parent". Aan de functionaliteit van uw website verandert daardoor niets maar deze is dan wel in staat om in een frame van de beurs te draaien. (U kunt "target=_blank" wel gewoon gebruiken voor externe links.)

Het kost uw webmaster hoe dan ook nooit meer dan een simpele zoek- en vervangopdracht om uw site geschikt te maken voor deelname aan de reisbeurs.

N.B Het gebruik van technieken waarmee uw site in het volle scherm verschijnt (en bezoekers ongewild de beurs verlaten) is uiteraard niet toegestaan bij deelname aan de beurs en kan leiden tot verwijdering van de indexen.

Aanmeldingsformulier

Overzicht

 

Tarieven en leveringsvoorwaarden

De eerste deelname aan de beurs is voor een termijn van 3 maanden. Deelname wordt telkens stilzwijgend voor een periode van 3 maanden verlengd, tenzij een maand voor het eind van de lopende periode is opgezegd.

Als u kiest voor een eerste deelname van 6 maanden krijgt u de eerste 500 bezoekers gratis!
(U kunt dit aangeven op het aanmeldingsformulier)

We berekenen eenmalig een bijdrage van € 75 in de aanmaakkosten van uw beursstand.

Aan deelname aan de reisbeurs zijn geen vaste kosten verbonden.

Per in uw stand (op uw website) aangeleverde bezoeker betaalt u € 0,18. Per maand achteraf te betalen op basis van de statistieken van het script dat voor het doorlinken zorgt. Bezoekers die uw pagina's binnen 15 minuten nogmaals vanaf dezelfde index opvragen tellen we slechts één keer.

Voor wijzigingen, op uw verzoek, van de beschrijvingen of links betaalt u € 15 per aan te passen index.

 - alle prijzen zijn exclusief 19 % BTW -

Aanmeldingsformulier

Overzicht

 

Real-time statistieken

Als deelnemer aan de reisbeurs krijgt u van ons een persoonlijke login en een wachtwoord. Hiermee kunt u 'in real time' de statistieken van uw beursstand opvragen. Die statistieken zijn dus geldig tot de seconde waarop u ze opvraagt.

Nadat u bent ingelogd ziet u een algemeen overzicht van uw beursstand: per thema-index wordt vermeld naar welke pagina deze doorverwijst, hoe vaak uw banner op deze index in totaal is getoond, hoe vaak vanaf deze index is doorgeklikt en welk percentage van de bezoekers doorklikt. Ook het totaal aantal views en clicks voor al uw indexen wordt vermeld.

Vanaf het algemene overzicht kunt u per thema-index overzichten per dag of per maand opvragen, waarop het aantal bannerviews en bannerclicks wordt vermeld, alsmede de percentages en de ratio.

We hebben een filter ingebouwd waardoor bezoekers die dezelfde index binnen 15 minuten meerdere malen opvragen en/of die binnen 15 minuten meerdere malen vanaf die index naar uw site doorklikken maar één keer worden geteld. U kunt dit vanaf uw account controleren in de logfiles die we voor u bijhouden van de laatste 12 uur.

Aanmeldingsformulier

Overzicht

 

 

De beurs drie maanden uitproberen voor € 1250

Tijdelijk bieden we u de mogelijkheid om voor € 1250 (excl. BTW, vooruit te voldoen) drie maanden deel te nemen aan de reisbeurs. U heeft daarmee de gelegenheid om voor een vast bedrag een heel kwartaal te beoordelen wat het rendement is van deelname aan de reisbeurs.

Om u daarbij te helpen krijgt u een persoonlijke login en wachtwoord waarmee u 'in real time' de statistieken van uw beursstand kunt bestuderen.

Uiteraard dienen uw beschrijvingen voor de beursindexen bij deelname aan deze aktie net zo realistisch te zijn als wanneer u per bezoeker zou betalen - anders is het immers onmogelijk om het werkelijke rendement te beoordelen.

Tijdens de testperiode kunt u de beschrijvingen eenmalig gratis aanpassen om te fine-tunen. Bovendien betaalt u bij deelname aan deze actie geen aanmaakkosten voor uw beursstand.

Aanmeldingsformulier

Overzicht

 

 

Als u geen direct seller bent

De beurs sponsoren

De kracht van onze reisbeurs is dat direct sellers heel gericht bezoekers naar hun website kunnen trekken. Als u geen direct seller bent kunt u de beurs sponsoren. U bent dan verzekerd van maximale exposure.

Als sponsor krijgt u een button van 88x31 pixels op al onze beursindexen. Welke pagina's van de beurs ze ook bekijken, voortdurend hebben alle bezoekers uw button in beeld.

Voorwaarden:

- Het sponsorschap is exclusief: slechts één sponsor wordt tegelijkertijd toegelaten.
- Tot een maand voor het einde van de contractperiode heeft de huidige sponsor de eerste optie op de volgende periode.
- Het sponsorschap kost € 750 per maand (excl. btw).
- Betaling dient vooruit te geschieden.

Voor vragen & meer informatie: beheer@andersreizen.nl
of bel: 0294 - 430 468 (contactpersoon: Piet de Geus)
Anders Reizen, Claes Dellsteeg 12, 1381 VW Weesp. KvK Hilversum 33305999

Overzicht